- Berichten
- 172
Dit weekend de nieuwe cederhouten plankjes maar eens in gebruik genomen...
Een variatie op de bekende Bobby Flays, maar dan met een Aziatische toets.
Als bijgerecht gegrillde asperges en oesterzwam met noodles.
Eerst de groenten afgegrilld (met wat sojasaus voor de smaak).
Zalm op het plankje met wat limoenschijfjes, ketjap manis en sesamzaad, vervolgens boven direct vuur een kwartiertje laten garen.
Ondertussen nog wat lenteui gegrilld en samen met de noodles en de rest van de groenten in een serveerschaal gesmeten. Ondertussen was de zalm gaar.
Nog snel voor het opeten een foto van mijn bordje kunnen maken (met wat extra sriracha erbij).
Heerlijke combinatie!
Een variatie op de bekende Bobby Flays, maar dan met een Aziatische toets.
Als bijgerecht gegrillde asperges en oesterzwam met noodles.
Eerst de groenten afgegrilld (met wat sojasaus voor de smaak).
Zalm op het plankje met wat limoenschijfjes, ketjap manis en sesamzaad, vervolgens boven direct vuur een kwartiertje laten garen.
Ondertussen nog wat lenteui gegrilld en samen met de noodles en de rest van de groenten in een serveerschaal gesmeten. Ondertussen was de zalm gaar.
Nog snel voor het opeten een foto van mijn bordje kunnen maken (met wat extra sriracha erbij).
Heerlijke combinatie!