- Berichten
- 7.251
Beste BBQ-vrienden!
Dit weekend heb ik een geweldig avontuur beleefd, met deze prachtige jongen in de hoofdrol:
Ik had namelijk bij Vriend Paul deze heerlijke Beef Shortribs besteld van Dennis Hopper, the Texas Longhorn:
Dus die gingen we lekker maken met zwartte peper en zout, that's it... en veel rook!
En dat duurt dan lekker de hele dag, dus maar even wat tussendoor gemaakt:
En daar kreeg ik dan weer dorst van:
Maar langzaam aan kreeg 'ie gestalte:
Ik ging voor een kerntemperatuur van 95?C en deed dat met een Pit oplopend van 60?C langzaam aan naar ca. 140?C op het eind.
En dat was succesvol!
Allemachtig wat een mooi stuk vlees zeg!
Het was echt een Feest op het bord:
Heerlijk, bedankt voor het kijken!
Dit weekend heb ik een geweldig avontuur beleefd, met deze prachtige jongen in de hoofdrol:

Ik had namelijk bij Vriend Paul deze heerlijke Beef Shortribs besteld van Dennis Hopper, the Texas Longhorn:

Dus die gingen we lekker maken met zwartte peper en zout, that's it... en veel rook!


En dat duurt dan lekker de hele dag, dus maar even wat tussendoor gemaakt:

En daar kreeg ik dan weer dorst van:

Maar langzaam aan kreeg 'ie gestalte:

Ik ging voor een kerntemperatuur van 95?C en deed dat met een Pit oplopend van 60?C langzaam aan naar ca. 140?C op het eind.
En dat was succesvol!

Allemachtig wat een mooi stuk vlees zeg!



Het was echt een Feest op het bord:

Heerlijk, bedankt voor het kijken!