Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ja met haartjes, ipv siliconen draadjes, dat verspreid het denk ik mooier en dus minder kans op strepen?Eigeel met slagroom kende ik nog niet. Ik ga het eens bekijken.
Ik gebruik inderdaad een siliconenkwastje. Bedoel je met bakkwast zo'n houten kwastje?
Een gek idee ja. Verfrollertjes zijn voor vlakke oppervlakken niet voor ronde oppervlakkenMisschien een gek idee! Maar waarom niet proberen met een verfrollertje? Dekt misschien erg mooi!
Marc, kerel, dit is dus precies wat ik voor ogen had, dit is hoe ik het had willen doen... maar dat liep even anders. Daarover later meer.
Wat een reuze-fijne repo is dit. Die dikke vuistslag in het deeg, briljant! Die burgers zien er geweldig uit en smaakten vast ook echt geweldig. Ik vind het een heerlijke serie foto's, erg mooi uitgevoerd. Zelf gehakt draaien heb ik vaker gedaan, zelf bacon maken ook. Broodjes bakken heb ik me nog nooit aan gewaagd, maar als ik dit zie krijg ik daar wel enorme trek in!
Grappig ook om al die herkenbare reacties te lezen, gesloopte plantenspuiten, experimenten met kwastjes en ei-mengsels, wat zijn we toch een stel gepassioneerde kook-idioten bij elkaar. Het is heerlijk gezelschap hier!
Succes met de wedstrijd!
Jij koopt ook alles wat ik zegAangezien ik toch nog naar de Hanos wilde voor wat vlees maar meteen een kwastje meegenomen. Ik zal de eerstvolgende keer het resultaat hier even posten @SandyMan
Jij koopt ook alles wat ik zeg![]()
![]()
![]()
Was mijn meid maar zo meegaand
Haha, als er straks maar niet klinkt: "Moest je zeker weer van Sander kopen!?" < dan vind ik het best. haha!Gelukkig was dit maar een euro of 2Misschien moeten we even testen of je hetzelfde effect op mijn vriendin hebt. Ik heb nog wel een wishlist waar ze minder blij van wordt
Ik gebruik normaal gezien een beetje water bij het eigeel maar ik zal melk/room eens proberen. Ik strijk altijd pas af vlak voordat ze de oven in gaan. Krijg je geen ongelijke laag als je het vlak na het opbollen aanbrengt? Het deeg rijst immers nog tot minstens 2x z'n volume.
Je laag spreid juist heel prima omdat je broodjes niet uitdrogen aan de bovenzijde omdat je ze afdekt. Het zal beter gelijkmatig worden als je eerst een dun laagje aanbrengt en je broodjes het “laklaagje” opnemen. Voordat ze de oven in gaan een dikkere laag aanbrengen zorgt juist voor die druipers. Als je het aanbrengt heel dun over de 1e laag heen dan krijg je een heel mooi egaal laagje.