- Berichten
- 591
Het hapje wat ik gemaakt voor onze hap-en-trap-fietstocht met de vriendengroep sloot perfect aan bij het thema van de fotowedstrijd. 1+1=2
Deze komt uit één van mijn favoriete kookboeken, TLV Vegan, prachtig opgeschreven door Jigal Krant. Aubergineteefjes dus, op een paar kleine details wat aangepast zodat ie op de BBQ kan.
Dag van tevoren de techina gemaakt volgens recept. Op de Q een paar aubergines helemaal zwart geblakerd met wat snippers kersenhout. Nadat ze een beetje afgekoeld waren, de dames en heren van hun jasje ontdaan.
De volgende dag een ciabatta afgebakken en in plakken gesneden. Deze ingesmeerd met de techina en belegd met een plak aubergine. De pan op het vuur, olie erin, bakken maar. Paar minuten op elke kant, lepel tomaten bosui en chilipeper eroverheen en uitserveren maar! Daarbij een saison uit Israël geserveerd, heerlijk!
Deze komt uit één van mijn favoriete kookboeken, TLV Vegan, prachtig opgeschreven door Jigal Krant. Aubergineteefjes dus, op een paar kleine details wat aangepast zodat ie op de BBQ kan.
Dag van tevoren de techina gemaakt volgens recept. Op de Q een paar aubergines helemaal zwart geblakerd met wat snippers kersenhout. Nadat ze een beetje afgekoeld waren, de dames en heren van hun jasje ontdaan.
De volgende dag een ciabatta afgebakken en in plakken gesneden. Deze ingesmeerd met de techina en belegd met een plak aubergine. De pan op het vuur, olie erin, bakken maar. Paar minuten op elke kant, lepel tomaten bosui en chilipeper eroverheen en uitserveren maar! Daarbij een saison uit Israël geserveerd, heerlijk!