Beef en Steak

Aspirant-grillmeister

hetekolen

Tondelzoeker
Berichten
1
Het consumeren van gegrild vlees lukt aardig, nu nog het bereiden.

De antwoorden op de vragen die ik hoop te stellen zullen voor de meesten vanzelfsprekend zijn, maar men moet tot slot ergens beginnen.

Het zou me overigens niet verbazen als hier wat meer low & slow gebarbecued wordt dan gegrild met directe hitte. Persoonlijk ben ik wat meer van de spiesen en open grills, om een beeld te vormen.

Hoe dan ook hoop ik een graantje mee te pikken!
 
Welkom bij het genootschap
Het consumeren is het gemakkelijkste, zekers als het klaar gemaakt word. Technieken genoeg voor je te vinden hier
 
Hoi HeteKolen,
welkom bij het Genootschap, je moet dus nog uit je comfortzone stappen en het indirecte eigen maken, gaat wel goed komen hier. ;)
 
Welkom hier op het mooie forum


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Terug
Bovenaan Onderaan