BasBQ
Beef en Steak

Armadillo Eggs

 

Roadkill

Vuurmaker
Berichten
68
Vandaag maar eens een poging gewaagd om de armadillo eggs te maken.

500 gram rundergehakt met Mexicaanse kruidenmix van Verstegen, paneermeel en een beetje grof zeezout en peper van de molen.



Jalapenos opengesneden en zaadlijsten verwijderd, gevuld met sweet pepper roomkaas en geraspte Old Amsterdam.





De pepers in het gehakt en het zaakje dicht vouwen, plakjes spek er omheen







De eggs met hickory gerookt en na ongeveer een uur op 180 graden indirecte warmte (deksel thermometer) een kerntemperatuur van ca. 73 graden. De eggs ingesmeerd met barbequesaus en nog 5 minuten laten liggen





Biertje om te blussen was wel nodig  :D



Heerlijk!


 
Man, dit lijkt me zo geweldig lekker.
Waar haal je die jalapenos?
 
Armadillo Eggs, heerlijk... mooi gemaakt hoor!

PS Appie heeft prima Jalapenos tegenwoordig
 
Zeg, dat ziet er best heel heerlijk uit.
 
Ik heb deze al een paar keer gegeten. Zoooo vre se lijk lekker!
 
Dit ziet er zo goed uit  moet ik zeker ook eens gaan maken  B-)
 
Ridevi71 zei:
Roadkill zei:
Ridevi71 zei:
Man, dit lijkt me zo geweldig lekker.
Waar haal je die jalapenos?

Deze komen van de AH XL

sh*t. Hebben we hier niet.
Maar bedankt voor de info. Ooit ga ik ze vinden!!!

Ze hebben ze ook bij sommige gewone AH winkels, en bij de Sligro en Makro. En soms bij de turkse groenteboer, maar dan moet je net mazzel hebben.
 
Zo lust ik er nog wel een paar.

Prachtig receptje, moet ik ook eens gaan maken.
 
Mooi voor de ToDo, maar staat niet in het receptengedeelte, dus geen knopje :(
 
Terug
Bovenaan Onderaan