- Berichten
- 802
Hoi allen,
Vandaag 2 stukken a 1 kg bij de lidl gehaald.
Ze noemen het ook wel koteletten gebraad.
Het is al gepekeld en licht gerookt.
Ik heb ze ingesmeerd met wat zonnebloemolie en er wat vers gemalen zwarte peper over gestrooid.
Op de wsm met een lekbak gevuld met een pilsje
Laten garen op een lage temperatuur tot de kern 60 graden was
Toen porties gemaakt
Was eerst nog van plan om meer met kruiden re doen, maar achteraf blij dat ik het niet gedaan heb
Wel een paar stukjes pecan gebruikt voor wat meer rooksmaak
en hier het resultaat.
Wij vinden het erg lekker!
Vandaag 2 stukken a 1 kg bij de lidl gehaald.
Ze noemen het ook wel koteletten gebraad.
Het is al gepekeld en licht gerookt.
Ik heb ze ingesmeerd met wat zonnebloemolie en er wat vers gemalen zwarte peper over gestrooid.
Op de wsm met een lekbak gevuld met een pilsje
Laten garen op een lage temperatuur tot de kern 60 graden was
Toen porties gemaakt
Was eerst nog van plan om meer met kruiden re doen, maar achteraf blij dat ik het niet gedaan heb
Wel een paar stukjes pecan gebruikt voor wat meer rooksmaak
en hier het resultaat.



Wij vinden het erg lekker!