Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb gister avond geprobeerd om een tarte tartin te maken, skillet(van 20cm) erbij en de bbq op 190 graden. Ik heb eerst 100 gram suiker laten smelten en ondertussen lagen de rozijnen in de jack daniels. Eenmaal dat de suiker goed gesmolten was, de zijkanten van de skillet bekleed met bladerdeeg. De appel, rozijnen en de pecannoten over de gesmolten suiker.
Daarna heb ik nog een heel klein beetje jack daniels over de vulling(want dit is o zo vies). Hierna kon het bladerdeeg erop en een uurtje ongeveer op de bbq. Ik nog nooit eerder een tarte tartin gemaakt dus ik wist niet precies hoe het zou moeten smaken of eruit komen te zien.
Al met al was het wel lekker want het is gelijk op gegaan voor de volgende keer zal ik meer vulling maken want die was te weinig..
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.