BasBQ
Beef en Steak

Appeltaart in een offset smoker

Ik heb gister avond geprobeerd om een tarte tartin te maken, skillet(van 20cm) erbij en de bbq op 190 graden. Ik heb eerst 100 gram suiker laten smelten en ondertussen lagen de rozijnen in de jack daniels. Eenmaal dat de suiker goed gesmolten was, de zijkanten van de skillet bekleed met bladerdeeg. De appel, rozijnen en de pecannoten over de gesmolten suiker.
Daarna heb ik nog een heel klein beetje jack daniels over de vulling(want dit is o zo vies). Hierna kon het bladerdeeg erop en een uurtje ongeveer op de bbq. Ik nog nooit eerder een tarte tartin gemaakt dus ik wist niet precies hoe het zou moeten smaken of eruit komen te zien.
b823be292af7e905d1615715310aecf7.jpg

13773bbb2ff8ec85fe8a0d056f6f0fc2.jpg

204553a9bceeacf4020d26674fcdcc27.jpg


Al met al was het wel lekker want het is gelijk op gegaan voor de volgende keer zal ik meer vulling maken want die was te weinig..
 
Terug
Bovenaan Onderaan