Beef en Steak

Appel houtskool

 
 
 
 
 

Barbeknoei

Gerijpt
Berichten
2.932
Onlangs, lees weeeeken geleden, heb ik bij de lokale slager een zak appel houtskool meegenomen. Gewoon om eens te testen. Omdat ik eigenlijk nog nergens iets van ervaringen tegen kwam, dacht ik dit topic aan te maken en gedurende het legen mijn ervaring te delen.

Eerste indruk, sessie 1.
Mooie stukken, niet te groot, niet te klein. Voor mijn gevoel een zachte houtskool, vergelijkbaar met black wattle. Gaat ook zeer makkelijk aan.
Wel bij het aanmaken een enorm subtiele geur welke mij aan dennenhout doet denken. Wanneer de Q op temperatuur is, is de geur ook verdwenen.

1000040662.jpg


1000040691.jpg
 
Positief? Hoe zit deze in de prijs range?

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan