- Berichten
- 6
Een vraag, vandaag staan er Angus burgers op het menu.
Nu is de vraag direct of indirect ?
Wij hebben een inferno Kamado staan en deze heeft een ophanging om het zo te noemen die op 3 punten hangt. Ook de uitsparingen in de vuurschaal om deze in te plaatsen bestaat uit 3.
Dus het is lastig om er half om half platen, roosters etc. In te plaatsen.
Dus op dit moment heb ik de keus uit op het rooster direct of indirect.
Ik heb her en der dingen gelezen en bekeken maar vaak gaan de burgers half om half.
Dus wat zouden jullie aanraden te doen?
Nu is de vraag direct of indirect ?
Wij hebben een inferno Kamado staan en deze heeft een ophanging om het zo te noemen die op 3 punten hangt. Ook de uitsparingen in de vuurschaal om deze in te plaatsen bestaat uit 3.
Dus het is lastig om er half om half platen, roosters etc. In te plaatsen.
Dus op dit moment heb ik de keus uit op het rooster direct of indirect.
Ik heb her en der dingen gelezen en bekeken maar vaak gaan de burgers half om half.
Dus wat zouden jullie aanraden te doen?