S
sksteenb
Gast
Deze week 's avonds een keer op het terras een hamburger gegeten. Voor het bestellen wist ik het eigenlijk al, bij de eerste hap wist ik het zeker: het nadeel van een BBQ is dat het ergens anders vaak minder is.. :>
Daarom vandaag zelf maar aan echte burgers gemaakt.
800 gram rundergehakt
1 kleine versnipperde ui
2 TL zout
1 TL peper
1 TL selderijblad
1 TL paprikapoeder
1/4 TL knoflookpoeder
BBQ saus
Voorzichtig alle ingredi?nten mixen (niet kneden) voor een mooie bite en door naar de hamburgerpers
Samen met een rode ui in ringen op de Q, halverwege de snijkanten van het broodje grillen en de cheddar smelten op de burger.
Geen spannend gerecht maar kan genieten van het eindresultaat:
Daarom vandaag zelf maar aan echte burgers gemaakt.
![IMG_1878_zps8enwwykx.jpg](http://i288.photobucket.com/albums/ll180/sksteenb/IMG_1878_zps8enwwykx.jpg)
800 gram rundergehakt
1 kleine versnipperde ui
2 TL zout
1 TL peper
1 TL selderijblad
1 TL paprikapoeder
1/4 TL knoflookpoeder
BBQ saus
Voorzichtig alle ingredi?nten mixen (niet kneden) voor een mooie bite en door naar de hamburgerpers
Samen met een rode ui in ringen op de Q, halverwege de snijkanten van het broodje grillen en de cheddar smelten op de burger.
Geen spannend gerecht maar kan genieten van het eindresultaat:
![IMG_1880_zpsvlcd6fr3.jpg](http://i288.photobucket.com/albums/ll180/sksteenb/IMG_1880_zpsvlcd6fr3.jpg)