J
jeroents
Gast
Beste bbq?ers,
Graag stel ik mij zelf even voor.
Ik ben Jeroen, 29 jaar, (vanaf volgende week vrijdag) getrouwd
en hou van lekker eten.
Ik heb de hotelschool gedaan en heb in die jaren mijn passie voor eten gevonden.
De laatste tijd ben ik "4-seizoenen" barbecue aan het ontdekken. Geen hompen vlees laten zwart worden maar mooie gerechten maken.
Graag ga ik hiermee een stap verder en wil ik leren gerechte te maken die complexer zijn en nog meer tijd en liefde nodig hebben. ik hoop hier de tools te vinden en inspiratie op te doen om deze deze ambitie om te zetten in lekker eten.
Groetjes,
Jeroents
Graag stel ik mij zelf even voor.
Ik ben Jeroen, 29 jaar, (vanaf volgende week vrijdag) getrouwd

Ik heb de hotelschool gedaan en heb in die jaren mijn passie voor eten gevonden.
De laatste tijd ben ik "4-seizoenen" barbecue aan het ontdekken. Geen hompen vlees laten zwart worden maar mooie gerechten maken.
Graag ga ik hiermee een stap verder en wil ik leren gerechte te maken die complexer zijn en nog meer tijd en liefde nodig hebben. ik hoop hier de tools te vinden en inspiratie op te doen om deze deze ambitie om te zetten in lekker eten.
Groetjes,
Jeroents