- Berichten
- 7.251
Beste BBQ-vrienden!
Terwijl de wedstrijd BBQ-ers lekker in de sneeuw bij W.E.S.T. aan het spelen zijn, waren mijn goede Foodporn Factory vriend Jeroen en ik lekker aan het freewheelen met de DO geweest om te oefenen voor de Tailgate bij Vuur en Rook. Het mag misschien verrassend zijn, maar dan lusten we echt wel een mooi stel bieren... dan ben je zondag niet geheel fris en fruitig en wil je geen crackertje met kaas voor ontbijt. Dan wil je mannen eten. Echte mannen eten.
Ik zeg ?Huevos Rancheros! ?Ai Caramba!
Dus daar gingen we... left-over chili, en cheddar jalape?o worstjes op die BBQ:
Toen een beetje schuiven met de chili zodat er mooie tostadas bij konden met wat kaas en rode chili pepertjes:
De worstjes begonnen al lekker wat cheddar te zweten dus die waren er bijna:
Op de Joy-stove dan lekker wat huevos bakken met gerookt zout en wat zwarte peper:
Toen dat klaar was lekker alles bij elkaar zetten en de chili aftoppen met wat creme fraiche met limoenzest en wat verse tomaatjes erbij voor een mooie Texaans-Mexicaanse brunch:
Muy Bien was 'ie hoor... lekker!
Bedankt voor het kijken en hasta luego!
Sander
Terwijl de wedstrijd BBQ-ers lekker in de sneeuw bij W.E.S.T. aan het spelen zijn, waren mijn goede Foodporn Factory vriend Jeroen en ik lekker aan het freewheelen met de DO geweest om te oefenen voor de Tailgate bij Vuur en Rook. Het mag misschien verrassend zijn, maar dan lusten we echt wel een mooi stel bieren... dan ben je zondag niet geheel fris en fruitig en wil je geen crackertje met kaas voor ontbijt. Dan wil je mannen eten. Echte mannen eten.
Ik zeg ?Huevos Rancheros! ?Ai Caramba!
Dus daar gingen we... left-over chili, en cheddar jalape?o worstjes op die BBQ:

Toen een beetje schuiven met de chili zodat er mooie tostadas bij konden met wat kaas en rode chili pepertjes:

De worstjes begonnen al lekker wat cheddar te zweten dus die waren er bijna:

Op de Joy-stove dan lekker wat huevos bakken met gerookt zout en wat zwarte peper:

Toen dat klaar was lekker alles bij elkaar zetten en de chili aftoppen met wat creme fraiche met limoenzest en wat verse tomaatjes erbij voor een mooie Texaans-Mexicaanse brunch:

Muy Bien was 'ie hoor... lekker!
Bedankt voor het kijken en hasta luego!
Sander