Gisteren met wat collega's een gebruikelijke afdelingsbbq gehad. Mijn voorstel was om dit keer eens een andere weg in te slaan en een mooie maaltijd op tafel te zetten.
Bedacht om een steak proeverij te doen, aangevuld met coleslaw en Gebakken aardappeltjes.
Er zijn wat weinig foto's gemaakt in alle drukte maar het resultaat was super
Alles eerst op mijn eigenbouw reverse flow op 110 graden tot een kern van rond de 46 graden. Daarna afgrillen op de WGA richting de 51 a 52 graden.
resultaat was mooi medium en medium rare
ronde 1: Picanha links achter en de rest was ribeye
ronde 2: Helft van de Ossenhaas(rest lag net te rusten) en dunne lende(entrecote)
Bedacht om een steak proeverij te doen, aangevuld met coleslaw en Gebakken aardappeltjes.
Er zijn wat weinig foto's gemaakt in alle drukte maar het resultaat was super

Alles eerst op mijn eigenbouw reverse flow op 110 graden tot een kern van rond de 46 graden. Daarna afgrillen op de WGA richting de 51 a 52 graden.
resultaat was mooi medium en medium rare

ronde 1: Picanha links achter en de rest was ribeye


ronde 2: Helft van de Ossenhaas(rest lag net te rusten) en dunne lende(entrecote)
