Beef en Steak

Advies

Door te voelen of er geen kier tussen de bladen van het one touch systeem zitten en de ketel. Als je de bladen in de ketel naar beneden kunt drukken, of ze liggen ‘los’ is dat vaak geen goed teken. Als je ze niet naar beneden kunt drukken en ze voelen redelijk strak, dan zit je goed.
Als de uiteinden van één of twee bladen wat krassen achterlaten op een schone ketel, is dat alsnog een goed teken. De bladen zijn niet naar beneden te drukken. Zijn krassen al bij 't eerste begin normaal bij het one touch systeem, omdat ie nu eenmaal z'n werk moet doen?

Ik probeer een compleet beeld te krijgen bij het hier gegeven advies (wil dus geen topic kapen, sorry als 't zo overkomt). Voor mezelf, maar wellicht ook aanvullend handige info voor de topic starter en anderen die net een ketel met one touch cleaning hebben aangeschaft :)
 
Laatst bewerkt:
Als de uiteinden van één of twee bladen wat krassen achterlaten op een schone ketel, is dat alsnog een goed teken. De bladen zijn niet naar beneden te drukken. Zijn krassen al bij 't eerste begin normaal bij het one touch systeem, omdat ie nu eenmaal z'n werk moet doen?

Ik probeer een compleet beeld te krijgen bij het hier gegeven advies (wil dus geen topic kapen, sorry als 't zo overkomt). Voor mezelf, maar wellicht ook aanvullend handige info voor de topic starter en anderen die net een ketel met one touch cleaning hebben aangeschaft :)
Die van mij is al wat ouder, maar ik zie niet echt krassen. Het emaille is behoorlijk hard, dus dat kan redelijk goed tegen het draaien van de vinnen van het OT-systeem.
 
Terug
Bovenaan Onderaan