BasBQ
Beef en Steak

Advies gevraagd voor belly ribs

 
 

Roland78

Stoker
Berichten
302
Ik ging vandaag naar de slager voor wat runderribs,natuurlijk had de beste man deze niet (gaat wel z'n best doen voor me om ze te regelen  :) )
Toen ben ik maar voor deze gegaan..1600gr bellyrib!
IMGP6129_zpsea8d87ab.jpg


Nu heb ik al menig babyribje bereid,maar nog niet zo'n jongen..dus wat tips&tricks zijn meer dan welkom

Alvast bedankt!
 
da's een mooie!
 
je kunt kiezen om hem zo te bereiden, maar dan heb je erg veel kraakbeen. Met de st. louis style cut heb je dit niet, maar dan moet je best veel weggooien (of iets anders mee doen). persoonlijk vind ik dat eigenlijk lekkerder.
 
Wow, deze is bijna zonde om op te eten  ;D
Maar idd ik zou deze ook als amerikaanse rib (st louis style) bereiden.
 
Dan ligt je rooster wel lekker vol!
 
Belly ribs hebben ook langer nodig, daar is de 3-2-1 voor bedoeld met ook die tijden.
 
noskos zei:
Belly ribs hebben ook langer nodig, daar is de 3-2-1 voor bedoeld met ook die tijden.

Geld dat ook voor die rib tips?? Of kan ik die er later op leggen?
 
Nee die zou ik er gelijk bij leggen. Als ze gaar zijn zijn ze gaar :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan