BasBQ
Beef en Steak

Advies gevraagd eerste low&slow recept mini kamado

 

detim

Sprokkelaar
Berichten
46
Hallo allemaal,

Als trotse eigenaar van mijn eerste mini kamado met eindelijk ook de benodigde toebehoren zoals plate setter en vleesthermometer zou ik graag mijn eerste low&slow gerechten gaan maken.

Wat zouden jullie mij adviseren? Zelf zit ik te denken aan pulled pork, is dat te doen met een kleiner stuk procureur? Alle recepten hebben het alleen maar over de grotere stukken. Ik neem aan dat het met een kleiner stuk ook veel minder lang zal duren?

Misschien hebben jullie andere ideeën dan pulled pork?

Alvast bedankt!
 
Laatst bewerkt:
Beste resultaat behaal je door een groot stuk te bereiden, dus 2-2,5 kg. Kleiner kan maar zal eerder droog worden. Je kan spareribs of buikspek wel prima als kleinere stukken klaar maken.
 
Denk dat een stuk van anderhalve kilo best past. Inpakken als hij rond de 72C zit en dan doorgaren tot hij klaar is.
 
Terug
Bovenaan Onderaan