Ik denk er al een tijdje over na om een BBQ erbij te kopen.
Op dit moment heb ik de OTP47 en merk toch wel vaak dat deze een beetje te klein wordt.
Nu twijfel ik enorm tussen de WSM47 of en de WMT GBS57. Het is de bedoeling dat ik op deze nieuwe bbq voornamelijk voor de langere sessies wil gaan(denk aan ribs,pulled pork,brisket etc).
De OTP47 die ik nu heb houdt ik dan gewoon voor high&fast dingen tijdens het soms lange wachten.
Waarom zou ik voor een WSM gaan als je op de WMT ook prima dit soort langere sessies kunt doen? Of zie ik dat verkeerd?
Ik lees ook vaak dat er wel degelijk verschil is tussen temperatuurbeheersing tussen beide modellen?
Ik zou graag jullie visie hierover lezen en hopelijk helpt het mij om tot een besluit te komen.
Op dit moment heb ik de OTP47 en merk toch wel vaak dat deze een beetje te klein wordt.
Nu twijfel ik enorm tussen de WSM47 of en de WMT GBS57. Het is de bedoeling dat ik op deze nieuwe bbq voornamelijk voor de langere sessies wil gaan(denk aan ribs,pulled pork,brisket etc).
De OTP47 die ik nu heb houdt ik dan gewoon voor high&fast dingen tijdens het soms lange wachten.
Waarom zou ik voor een WSM gaan als je op de WMT ook prima dit soort langere sessies kunt doen? Of zie ik dat verkeerd?
Ik lees ook vaak dat er wel degelijk verschil is tussen temperatuurbeheersing tussen beide modellen?
Ik zou graag jullie visie hierover lezen en hopelijk helpt het mij om tot een besluit te komen.