- Berichten
- 2.598
Hi allemaal,
Tijdje geleden dat ik iets gepost heb. De zin om te barbecuen was er even niet. Druk met werk (nieuwe functie), geboorte van een dochter en ga zo maar door.
Afgelopen week de Weber 57 van stal gehaald om te poetsen maar mijn zoontje dacht dat het handig zou zijn om met de fiets het ding omver te kegelen. Gelukkig is het een oude 57 want hij is nu redelijk krom. Na de zomer komt vaak de opruiming en ik ben aan het twijfelen wat ik dan moet aanschaffen.
De Weber Master Touch Premium (met het deksel met scharnier) of de Napoleon Pro. Het mooie van de laatste is het standaard gietijzeren rooster, deksel die naar niet recht naar achter open gaat en het feit dat je het rooster op meerdere hoogtes kan gebruiken. Alleen is het nu zo dat iets in mij zegt “Never change a winning team” en dat ik voor de Weber moet gaan. Het systeem om de temp te regelen lijkt bij de Weber handiger.
Wat zouden jullie doen en waarom?
Tijdje geleden dat ik iets gepost heb. De zin om te barbecuen was er even niet. Druk met werk (nieuwe functie), geboorte van een dochter en ga zo maar door.
Afgelopen week de Weber 57 van stal gehaald om te poetsen maar mijn zoontje dacht dat het handig zou zijn om met de fiets het ding omver te kegelen. Gelukkig is het een oude 57 want hij is nu redelijk krom. Na de zomer komt vaak de opruiming en ik ben aan het twijfelen wat ik dan moet aanschaffen.
De Weber Master Touch Premium (met het deksel met scharnier) of de Napoleon Pro. Het mooie van de laatste is het standaard gietijzeren rooster, deksel die naar niet recht naar achter open gaat en het feit dat je het rooster op meerdere hoogtes kan gebruiken. Alleen is het nu zo dat iets in mij zegt “Never change a winning team” en dat ik voor de Weber moet gaan. Het systeem om de temp te regelen lijkt bij de Weber handiger.
Wat zouden jullie doen en waarom?