Beef en Steak

Aangenaam

Tazzie

Tondelzoeker
Berichten
6
Goedemiddag allen,

Mijn naam is Jerry bijna een halve eeuw oud en grill al jaren op een kettle BBQ
Ik ben zoals de meeste begonnen met lekker zwarte geblakerde burgers, sate, spek en worsten uit het supermarkt segment dat ook soms naar aanmaakvloeistof proefde.
Na wat wijzer te zijn geworden nu div gerechten aan het maken en grote stukken vlees low&slow, kip aan spit ed.

Hopelijk word ik hier nog wat wijzer en dan m.n. het grillen op een binnenkort te kopen Kamado type bbq.
En goede adresjes om goed vlees te vinden.
 
Laatst bewerkt:
Welkom Jerry!
 
Welkom.
Zoals jij schrijft zo is bijna iedereen begonnen. Niks mis mee , van fouten vuur leren beheren.
Tip ! Over vlees in kopen word VRIEND met jou slager, vertel wat je wil doen op de Bbq.
Vraag zonder rub en zonder marinade.leer jezelf vlees trimmen of vraag om tips.
Koop grote stukken, het is een investering in je zelf!
Groet john
 
Welkom Jerry
 
Terug
Bovenaan Onderaan