Tazzie
Tondelzoeker
- Berichten
- 6
Goedemiddag allen,
Mijn naam is Jerry bijna een halve eeuw oud en grill al jaren op een kettle BBQ
Ik ben zoals de meeste begonnen met lekker zwarte geblakerde burgers, sate, spek en worsten uit het supermarkt segment dat ook soms naar aanmaakvloeistof proefde.
Na wat wijzer te zijn geworden nu div gerechten aan het maken en grote stukken vlees low&slow, kip aan spit ed.
Hopelijk word ik hier nog wat wijzer en dan m.n. het grillen op een binnenkort te kopen Kamado type bbq.
En goede adresjes om goed vlees te vinden.
Mijn naam is Jerry bijna een halve eeuw oud en grill al jaren op een kettle BBQ
Ik ben zoals de meeste begonnen met lekker zwarte geblakerde burgers, sate, spek en worsten uit het supermarkt segment dat ook soms naar aanmaakvloeistof proefde.
Na wat wijzer te zijn geworden nu div gerechten aan het maken en grote stukken vlees low&slow, kip aan spit ed.
Hopelijk word ik hier nog wat wijzer en dan m.n. het grillen op een binnenkort te kopen Kamado type bbq.
En goede adresjes om goed vlees te vinden.
Laatst bewerkt: