Dag allemaal,
mijn naam is Edwin en ik woon in Vught. Ik oriënteer me op een Kamado. Daarom treed ik toe tot dit mooie bbqgenootschap.
Al geruime tijd bbq ik met plezier met een kleine Weber smokey Joe, daarmee kom ik prima vooruit. Toch lijkt het me erg leuk om een kamado te gebruiken. Daarmee kan net toch wat meer zoals het bakken van pizza , appeltaart, noem maar op.
omdat ik een beginner met kamado ben en nog niet weet of het een succes wordt, wil ik graag klein starten. Budget tot circa 300€, loefst
vragen komen op als, ga ik voor een Auplex en zo ja welke?
Of voor een tweedehands bastard of zelfs green egg?
Tips en trucs zijn welkom!
Misschien weten of hebben jullie er eentje te koop?
mijn naam is Edwin en ik woon in Vught. Ik oriënteer me op een Kamado. Daarom treed ik toe tot dit mooie bbqgenootschap.
Al geruime tijd bbq ik met plezier met een kleine Weber smokey Joe, daarmee kom ik prima vooruit. Toch lijkt het me erg leuk om een kamado te gebruiken. Daarmee kan net toch wat meer zoals het bakken van pizza , appeltaart, noem maar op.
omdat ik een beginner met kamado ben en nog niet weet of het een succes wordt, wil ik graag klein starten. Budget tot circa 300€, loefst
vragen komen op als, ga ik voor een Auplex en zo ja welke?
Of voor een tweedehands bastard of zelfs green egg?
Tips en trucs zijn welkom!
Misschien weten of hebben jullie er eentje te koop?