cassowari
Vuurmaker
- Berichten
- 50
Hallo iedereen,
Spiksplinternieuw aangekomen op dit forum hier met een aangestoken interesse om me te omwentelen in de wereld van de barbecue. Geboren en getogen op de Kempische zandgrond en samen met mijn vriendin, geboren in Thailand, getogen in België, echte foodies. Sinds 1989 loop ik rond op deze aardbol en ook beroepshalve ben ik met eten bezig. Naast eten zijn ook reizen, geschiedenis en de ruimte mijn passies. Liefst een maand per jaar op reis en dan zoveel mogelijk nieuws en lekkers ontdekken...en nu ben ik hier beland voor mijn nieuwste ontdekkingsreis. Natuurlijk barbecueën we wel eens en ik heb ook al wel een paar keer een hammetje of makreel gerookt, maar verder niet al teveel.
Gezien onze huidige BBQ zijn beste tijd wel gehad heeft was ik al een tijdje aan het rondkijken om iets nieuws te kopen. Na wat leeswerk was het besluit dat er een Kamodo moet komen. Nu, ik ga nooit een fanatieke BBQ'er worden, dus direct voor een Big Green Egg gaan was misschien een stap te ver, en zelfs de goedkopere waren naar mijn mening best prijzig. Ik begrijp de meerwaarde van een Kamado grill natuurlijk wel, maar het moet natuurlijk ook de investering waard zijn voor mij. Dan toch maar geen Kamodo? Jawel. Ik was al een tijdje een aanbieding van een 16 inch Patton Kamado aan het volgen en vandaag verlaagde die nog eens in prijs tot 180 euro. Ik weet dat Patton niet de beste kwaliteit is maar een nieuwe 16" Kamodo voor die prijs lijkt mij zelden een miskoop, zeker als eerste probeersel. Ik kijk er naar uit om hem te ontvangen, hopelijk deftig gemonteerd te krijgen, en te testen. Ondertussen ga ik vooral veel lezen en informatie opzoeken en naar alle waarschijnlijkheid een hoop vragen afvuren hier op het forum.
Verder hoop ik hier vooral veel van anderen hun wijsheid te kunnen leren en enige online gezelligheid is natuurlijk ook mooi meegenomen
.
Groeten,
Cassowari
Spiksplinternieuw aangekomen op dit forum hier met een aangestoken interesse om me te omwentelen in de wereld van de barbecue. Geboren en getogen op de Kempische zandgrond en samen met mijn vriendin, geboren in Thailand, getogen in België, echte foodies. Sinds 1989 loop ik rond op deze aardbol en ook beroepshalve ben ik met eten bezig. Naast eten zijn ook reizen, geschiedenis en de ruimte mijn passies. Liefst een maand per jaar op reis en dan zoveel mogelijk nieuws en lekkers ontdekken...en nu ben ik hier beland voor mijn nieuwste ontdekkingsreis. Natuurlijk barbecueën we wel eens en ik heb ook al wel een paar keer een hammetje of makreel gerookt, maar verder niet al teveel.
Gezien onze huidige BBQ zijn beste tijd wel gehad heeft was ik al een tijdje aan het rondkijken om iets nieuws te kopen. Na wat leeswerk was het besluit dat er een Kamodo moet komen. Nu, ik ga nooit een fanatieke BBQ'er worden, dus direct voor een Big Green Egg gaan was misschien een stap te ver, en zelfs de goedkopere waren naar mijn mening best prijzig. Ik begrijp de meerwaarde van een Kamado grill natuurlijk wel, maar het moet natuurlijk ook de investering waard zijn voor mij. Dan toch maar geen Kamodo? Jawel. Ik was al een tijdje een aanbieding van een 16 inch Patton Kamado aan het volgen en vandaag verlaagde die nog eens in prijs tot 180 euro. Ik weet dat Patton niet de beste kwaliteit is maar een nieuwe 16" Kamodo voor die prijs lijkt mij zelden een miskoop, zeker als eerste probeersel. Ik kijk er naar uit om hem te ontvangen, hopelijk deftig gemonteerd te krijgen, en te testen. Ondertussen ga ik vooral veel lezen en informatie opzoeken en naar alle waarschijnlijkheid een hoop vragen afvuren hier op het forum.
Verder hoop ik hier vooral veel van anderen hun wijsheid te kunnen leren en enige online gezelligheid is natuurlijk ook mooi meegenomen


Groeten,
Cassowari