Op de valreep 50 keer de barbecue aangestoken dit jaar. Niet heel overdreven veel maar ik doe leuk mee denk ik.
Daarbij heb ik dit jaar al mijn grote projecten en wensen kunnen vervullen. De PP en BCC deed ik al jaren net als vele andere kleine dingen. Maar de brisket en de Beef ribs waren nieuw. Evenals de Tomahawk en vandaag de dry aged rib eye.
Wat heb ik genoten van een heerlijk barbecue jaar. Leuke posts gedaan met hele fijne reacties en nog veel meer mooie en inspirerende posts gelezen.
BBQ leeft als nooit tevoren en wij mensen lopen voorop. Op naar een nog mooier 2018 voor de BBQ.
Ik wens iedereen een goed 2018 en grill on!!
Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk
Daarbij heb ik dit jaar al mijn grote projecten en wensen kunnen vervullen. De PP en BCC deed ik al jaren net als vele andere kleine dingen. Maar de brisket en de Beef ribs waren nieuw. Evenals de Tomahawk en vandaag de dry aged rib eye.
Wat heb ik genoten van een heerlijk barbecue jaar. Leuke posts gedaan met hele fijne reacties en nog veel meer mooie en inspirerende posts gelezen.
BBQ leeft als nooit tevoren en wij mensen lopen voorop. Op naar een nog mooier 2018 voor de BBQ.
Ik wens iedereen een goed 2018 en grill on!!





Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk