- Berichten
- 301
Vandaag eindelijk weer eens de wsm aan,dit keer met 4 verschillende soorten PP!!
Helaas heb ik 2 van mijn thermometers op de camping liggen,moet het dus doen met de overige 2.
3 gaan in een glaze en eindsaus volgens algemeen bekend recept
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
En die van Dj bbq krijgt een bedruipsausje en zijn eigen eindsaus (scherpe hyde county-saus blz 122)
Rookhout zijn appel en peer chunks..
Heb ze niet geinjecteerd..
1 in deze rub..
http://www.bbq-nl.com/2009/07/southern-succor-pork-rub.html
1 in deze..
http://bbqpitboys.com/recipes/dry-rub-country-style#.VF4m6TSG_84
1 in een rub uit het bbq boek van Jamie Oliver met Dj bbq (mix of rad rub, blz 110)
En 1 in een rub van mezelf (RR)
Glaze..
Bedruipsaus..
Eindsaus..
Eindsaus Dj bbq
Helaas heb ik 2 van mijn thermometers op de camping liggen,moet het dus doen met de overige 2.
3 gaan in een glaze en eindsaus volgens algemeen bekend recept
http://www.bbq-nl.com/2012/11/wedstrijd-pulled-pork.html
En die van Dj bbq krijgt een bedruipsausje en zijn eigen eindsaus (scherpe hyde county-saus blz 122)
Rookhout zijn appel en peer chunks..
Heb ze niet geinjecteerd..
1 in deze rub..
http://www.bbq-nl.com/2009/07/southern-succor-pork-rub.html
1 in deze..
http://bbqpitboys.com/recipes/dry-rub-country-style#.VF4m6TSG_84
1 in een rub uit het bbq boek van Jamie Oliver met Dj bbq (mix of rad rub, blz 110)
En 1 in een rub van mezelf (RR)


Glaze..

Bedruipsaus..

Eindsaus..

Eindsaus Dj bbq








