- Berichten
- 279
Met kerst flink uitgepakt. 4 gangen maar liefs. Als voorgerecht een gegrilde garnalen cocktai. Grote garnalen met een basilicumblaadje ingepakt met Parmezaanse ham geflambeerd met sambucca. Als tussengerecht een Portobello gevuld met champignonragout. Het hoofdgerecht was bacon wrapped Ossenhaas met een Smokey paddestoelen pepersaus met als bijgerecht tian provençial. Een lekker vegetarisch gerecht met gele en groene aubergines ui, tomaat en wortel. Als nagerecht een lavacake met gegrilde peer en een espressocreme met vanille-ij. Alleen ben ik daar het resultaat van vergeten te fotograveren. Net als het cuisson van het vlees. Deze was perfect medium met een kern van 52.
veel voorbereiden zodat ik tijdens het diner ook kon zitten. Dit deed ik een dag er voor en in de ochtend. Maar eerst de paddestoelen gerookt En de saus voor het vlees gemaakt. Daarna alle gangen achter elkaar waarbij ik het eigenlijk alleen maar op de Q hoefde te zetten waarna deze het werk deed.
veel voorbereiden zodat ik tijdens het diner ook kon zitten. Dit deed ik een dag er voor en in de ochtend. Maar eerst de paddestoelen gerookt En de saus voor het vlees gemaakt. Daarna alle gangen achter elkaar waarbij ik het eigenlijk alleen maar op de Q hoefde te zetten waarna deze het werk deed.