- Berichten
- 5.104
Ik was toe aan wat nieuwe uitdagingen. Derhalve 3 recepten bij elkaar gescharreld. Het is net alsof je vakantie hebt. 
De halm-moon plancha op de W57 op temperatuur 200 C gebracht.
Gamba's met knoflook en spaanse peper:
Knoffie en peper langzaam in een skillet op kleur en smaak laten komen.
Gamba's eerst op de plancha met zeezout (teveel) gegrild. Daarna doorbakken met de knoffie en peper. Toevoeging van kruidenolie.
Opdienen met brood en een biertje.
Alles bij elkaar was net wat veel voor 2. Sardientje hebben de halve nacht in mijn slokdarm gezeten.

Verduras op de plancha:
Groenten / champignons in de olie gezet en gegrild op de plancha. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino en pan.
Sardinas ala Plancha:
Hier ben ik verschrikkelijk gek op. Diepvries sardientjes schoon gemaakt en later op de dag met zout en kruiden bedekt. Voor het grillen het zout weg geveegd. Gaat anders te zeer overheersen (mijn smaak). Visjes 2 x 3 min. en voila, aanvallen. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino blanco, cerveza en pan.




De halm-moon plancha op de W57 op temperatuur 200 C gebracht.
Gamba's met knoflook en spaanse peper:
Knoffie en peper langzaam in een skillet op kleur en smaak laten komen.
Gamba's eerst op de plancha met zeezout (teveel) gegrild. Daarna doorbakken met de knoffie en peper. Toevoeging van kruidenolie.
Opdienen met brood en een biertje.
Alles bij elkaar was net wat veel voor 2. Sardientje hebben de halve nacht in mijn slokdarm gezeten.


Verduras op de plancha:
Groenten / champignons in de olie gezet en gegrild op de plancha. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino en pan.
Sardinas ala Plancha:
Hier ben ik verschrikkelijk gek op. Diepvries sardientjes schoon gemaakt en later op de dag met zout en kruiden bedekt. Voor het grillen het zout weg geveegd. Gaat anders te zeer overheersen (mijn smaak). Visjes 2 x 3 min. en voila, aanvallen. Geserveerd met een eigen gemaakte salsa verde, vino blanco, cerveza en pan.



