- Berichten
- 10.080
Hoi BBQ - vrienden.
Al een tijdje niets meer geplaatst, maar wel lekker mee gelezen.
Nu kregen we mee-eters (what's in a word ) en een persoon was (yep, is nu verleden tijd B-)) geen liefhebber van rood vlees. Aha, uitdaging B-)
Zo heb ik een tijdje geleden het recept "bacon gamba " van Nosmo uit het recepten deel "nat spul" gelezen. Dit leek me erg lekker en ideaal als voorgerecht. Dus deze gamba geserveerd samen met heerlijk stokbrood met roomboter , een goede pat? en een beetje sla.
Als hoofdgerecht een altijd heerlijke picanha, met de chimmichurry van Mac.
Dit om de geen-rood-vlees liefhebber eens kennis laten maken met :jawel, onweerstaanbaar rood vlees.
En voor de derde gang, dessert, een taartje van filodeeg, gevuld met slagroom en vers fruit. Ge?nspireerd door het recept van Ceriel uit het recepten deel "desserts".
Hier volgen de pic's
Picanha met alleen zout. Peper kan later naar smaak toegevoegd worden.
De gamba in de marinade
Helaas van de gamba geen foto op de bbq, dus niet gebeurd, maar wel van het eindresultaat.
Ondertussen lag de picanha op de bbq
En nadat het voorgerecht op was, even de filodeeg bakjes gemaakt
Kort daarna de picanha affakkelen
Altijd leuk voor de visite
En tijdens het rusten van de picanha de filodeeg gebakken op de nog hete bbq
De picanha na het rusten en aangesneden (hoe rood wil je het hebben )
Op een bordje
En uiteraard ook nog het dessert
We hebben werkelijk heerlijk gegeten.
De gerechten combineren goed met elkaar en het dessert is perfect luchtig na een schranspartij.
En de geen-rood-vlees liefhebber? Die is om
Mission accomplished B-)
Nosmo, Mac en Ceriel, dank voor de inspiratie.
Bedankt voor het kijken.
Rick
Al een tijdje niets meer geplaatst, maar wel lekker mee gelezen.
Nu kregen we mee-eters (what's in a word ) en een persoon was (yep, is nu verleden tijd B-)) geen liefhebber van rood vlees. Aha, uitdaging B-)
Zo heb ik een tijdje geleden het recept "bacon gamba " van Nosmo uit het recepten deel "nat spul" gelezen. Dit leek me erg lekker en ideaal als voorgerecht. Dus deze gamba geserveerd samen met heerlijk stokbrood met roomboter , een goede pat? en een beetje sla.
Als hoofdgerecht een altijd heerlijke picanha, met de chimmichurry van Mac.
Dit om de geen-rood-vlees liefhebber eens kennis laten maken met :jawel, onweerstaanbaar rood vlees.
En voor de derde gang, dessert, een taartje van filodeeg, gevuld met slagroom en vers fruit. Ge?nspireerd door het recept van Ceriel uit het recepten deel "desserts".
Hier volgen de pic's
Picanha met alleen zout. Peper kan later naar smaak toegevoegd worden.
De gamba in de marinade
Helaas van de gamba geen foto op de bbq, dus niet gebeurd, maar wel van het eindresultaat.
Ondertussen lag de picanha op de bbq
En nadat het voorgerecht op was, even de filodeeg bakjes gemaakt
Kort daarna de picanha affakkelen
Altijd leuk voor de visite
En tijdens het rusten van de picanha de filodeeg gebakken op de nog hete bbq
De picanha na het rusten en aangesneden (hoe rood wil je het hebben )
Op een bordje
En uiteraard ook nog het dessert
We hebben werkelijk heerlijk gegeten.
De gerechten combineren goed met elkaar en het dessert is perfect luchtig na een schranspartij.
En de geen-rood-vlees liefhebber? Die is om
Mission accomplished B-)
Nosmo, Mac en Ceriel, dank voor de inspiratie.
Bedankt voor het kijken.
Rick