BasBQ
Beef en Steak

3-2-1-spareribs

 
 
 
 
 

McPeet

Gemarineerd
Berichten
1.648
Vandaag weer eens lekker met de smoker bezig geweest. Eerst een uurtje koud roken met spareribs en wat zeezout. Daarna briketten erin en mochten de spareribs lekker roken. Na kleine 3 uur ingepakt met wat appelsap, bruinesuiker en bbqsaus. Op de gasser voor een kleine 2 uur en daarna nog 30 minuten om extra kleurtje te krijgen. We hebben weer genoten


Uurtje koud roken

Zout roken, spareribs kunnen er even naast

Het begint al lekker te ruiken

Rook is ook goed zichtbaar


FF checken

Ze zijn bijna klaar

Aanvallen maar

BBQbeans en groene salade, prima maaltijd

Het eind reultaat

 
Lekker!
 
Romcars zei:
dat zout bij het roken, wat geeft dat? nog nooit gedaan...
Geroot zout is gewoon lekker.
 
Yum

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Romcars zei:
McPeet zei:
Romcars zei:
dat zout bij het roken, wat geeft dat? nog nooit gedaan...
Geroot zout is gewoon lekker.
dus 't is de bedoeling om dat zout te roken. niet om iets toe te voegen a d ribbels?

weet iets geleerd!
Yep, gewoon een batch met zout koud roken. Heerlijk. Volgende keer leg ik er een stuk kaas bij en wat groente
 
Terug
Bovenaan Onderaan