- Berichten
- 37
Ja ja,
Vandaag was het zover.
3 2 1 spare ribs volgens noskos recept.
Eerst zelf Rub maken.
( https://www.bbq-nl.com/basis-barbecue-rub/ )
Daarna de ribjes ontvliezen.
de ribjes even lekker in masseren met de rub.
En dan voor drie uurtjes de pellet-Q op.
na drie uurtjes inpakken in Alu-folie met wat roomboter, agavesiroop en bruine suiker.
ongeveer anderhalf uur ingepakt de Q in.
Om vervolgens uitgepakt te worden en een half uurtje terug de Q op.
na het half uurtje met de saus
( https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/ )
in smeren.
En vervolgens nog een kwartiertje met zijn glitterjasje op de Q.
netjes alles in hapbare stukken verdeeld.
Even 10 minuutjes van zijn vijf en een half uur sessie laten bekomen.
Om daarna de vingerlikkende gasten er van te zien smullen.
Met een erbij passende baked beans.
Helaas moest ik zelf ook mee eten, wat een straf zeg
Vandaag was het zover.
3 2 1 spare ribs volgens noskos recept.
Eerst zelf Rub maken.
( https://www.bbq-nl.com/basis-barbecue-rub/ )
Daarna de ribjes ontvliezen.
de ribjes even lekker in masseren met de rub.
En dan voor drie uurtjes de pellet-Q op.
na drie uurtjes inpakken in Alu-folie met wat roomboter, agavesiroop en bruine suiker.
ongeveer anderhalf uur ingepakt de Q in.
Om vervolgens uitgepakt te worden en een half uurtje terug de Q op.
na het half uurtje met de saus
( https://www.bbq-nl.com/noskos-sweet-smokey-bbq-sauce/ )
in smeren.
En vervolgens nog een kwartiertje met zijn glitterjasje op de Q.
netjes alles in hapbare stukken verdeeld.
Even 10 minuutjes van zijn vijf en een half uur sessie laten bekomen.
Om daarna de vingerlikkende gasten er van te zien smullen.
Met een erbij passende baked beans.
Helaas moest ik zelf ook mee eten, wat een straf zeg