Beste BBQ vrindjes,
Aankomende zaterdag een leuke sessie voor de boeg! Het volgende staat op het menu:
- 2 stuks Varkensnek van 2.8 kilo voor de Pulled Pork
- 2 stuks onderrib van 2.8 kilo voor de Pulled Beef
- 5.5 kilo (44 stuks) hamburgertjes
Een leuk dagje achter de Q dus!!
Nu twijfel ik over het volgende:
Alle stukken PP en PB gaan op m'n WSM47.
- Welke stukken zal ik bovenop leggen met oog op het afdruipende vet?
- Heeft de hoeveelheid, dat in 1 keer op de Q ligt, invloed op de totale garingstijd?
Normaliter ben ik rond de 9 uur bezig voor een standaard PP'tje, kan/mag ik dezelfde tijd rekenen met
deze hoeveelheden?
Natuurlijk zal ik dit draadje vullen met mijn ervaringen van aankomende zaterdag!
Aankomende zaterdag een leuke sessie voor de boeg! Het volgende staat op het menu:
- 2 stuks Varkensnek van 2.8 kilo voor de Pulled Pork
- 2 stuks onderrib van 2.8 kilo voor de Pulled Beef
- 5.5 kilo (44 stuks) hamburgertjes
Een leuk dagje achter de Q dus!!
Nu twijfel ik over het volgende:
Alle stukken PP en PB gaan op m'n WSM47.
- Welke stukken zal ik bovenop leggen met oog op het afdruipende vet?
- Heeft de hoeveelheid, dat in 1 keer op de Q ligt, invloed op de totale garingstijd?
Normaliter ben ik rond de 9 uur bezig voor een standaard PP'tje, kan/mag ik dezelfde tijd rekenen met
deze hoeveelheden?
Natuurlijk zal ik dit draadje vullen met mijn ervaringen van aankomende zaterdag!