BasBQ
Beef en Steak

2e keer pulled pork !!

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
825
Vandaag voor de 2 e keer pulled pork maken !!
Van de week 8 kg besteld bij Aalvink 4kg in de vriezer en 4kg gisteravond in de rub gezet.
Vanmorgen 6 uur op gestaan bbq aangestoken en om 7 uur het vlees erop gelegd met de intentie om om 17:00 lekker te eten maar uiteraard het is klaar als het klaar is !!

70d69c89f89e79f7668836f9369c0d90.jpg
c5de5fa5e16bfcfa09d8899ae90fd66e.jpg
8eef7b763e5002fa75b46fa71f6cd5b7.jpg
 
lekker erik, dat wordt smullen vanavond.
succes met je sessie  :)
 
Jeroen_S zei:
Lekker bezig Erik, heb precies het zelfde idee 😝 Ook 2 stukken vandaag samen 4,7 kilo. Heb er nu al trek in

En dan moet je nog h???l lang wachten. =)) !!
 
Veel succes en plezier!
 
Volgens mij hebben we de zone    Bereikt nog een kwartier dan zit er 5 uur op en smeer ik de glaze erop !!
 
Nee maar een paar graden verschil dus gaat mooi hoe ver ben je heen ?
Ik heb ze nu net ingepakt ze zitten nog maar rond de 72 gr had het idee dat de zone er al vroeg en lang in zat
 
Mooi hoor
 
lekker hoor, had zo aan willen schuiven  ;)
 
Mooi resultaat
 
Terug
Bovenaan Onderaan