Beef en Steak

2de keer droge worsten maken

 
 

Wesleyh92

Vuurmaker
Berichten
80
ik heb een portret 8 gekocht via mp om er gehakt mee te maken voor hamburgers op de bbq.
toen ik deze kocht zaten er tules bij om worst te maken en is er van het gehakt draaien voor hamburgers niets gekomen

en bij deze wil ik eens delen wat ik vorige week gemaakt heb
2f79f36b-104b-4d35-96f7-7c7a62bef27f.JPG


22f2a2ee-e838-4584-af82-e9c3ac73334d.JPG


89D4E598-97E8-4A7B-B5A9-C280C1A82558.JPG


a587649e-b07b-46e1-989d-49ef7051b74f.JPG




f1dc342e-085c-401d-ac7a-0ba3ac245cce.JPG


tempImageam79n6.png


tempImageLGIgzk.png




tempImageq739Q7.png
 
Laatst bewerkt:
oja vergeten er bij te zeggen
we hadden ongeveer 7 kilo vlees
3kilo droge worst met kruidnagel
4kilo droge worst met knoflook
 
je bent lekker bezig geweest Wesleyh!
ik ben benieuwd naar het eindresultaat als ze helemaal ready zijn. Werk je met een startercultuur als je ze maakt ?
 
De eerste ronde was wel goed gelukt dat was kwa verhouding het zelfde hoeveelheid vlees als nu buikspek/procureur
Alleen daar had ik alleen het zout en de kruidenmix (incl start cultuur) in gedaan
En nu dus iets meer andere kruiden er bij in
 
Lekker bezig zo! Mooie hoeveelheid worst. 😀
 
Top (y):D

Vind het altijd bijzonder om de worstenmakers bezig te zien.
Lijkt me zelf ook leuk, maar ben er nog niet aan toe.
 
Terug
Bovenaan Onderaan