BasBQ
Beef en Steak

1e pp, gewoon om dat t kan

 
 
 

Rich

Kooltjesharker
Berichten
155
Hierbij m'n 1e pp op dit forum(ben een beetje laks met m'n berichten en topics)
Stukkie vlees van B&S uit de vriezer gehaald en aan de slag gegaan.



Een marinade gemaakt om te injecteren.



En daarna in de rub gezet(geen foto, sorry)
In de koelkast om ff bij te komen en voor te bereiden op z'n grote dag.



De wekker is gezet, wordt vervolgd.
 
En we zijn gestart hoor.
Altijd weer benieuwd wat het vlees deze keer gaat doen.

 
2 uurtjes later.
En het zonnetje schijnt zelfs! Lekker hoor.

 
Succes, zou gewoon na vijf uur sausen ipv van 74 C
 
Tja, geen run is hetzelfde.
De temp blijft gestaag oplopen, ben benieuwd wanneer die in z'n zone komt.
 
Jij gaat vanavond lekker eten!!!!
 
Succes aan de voorbereiding kan het niet gelegen hebben.
 
Na 5 uur en 73 graden in de glaze.

 
Hij gaat er steeds beter uitzien!!!
 
Dat is een mooi varkentje zeg, zou het niet erg vinden die te moeten veroberen  ;)
 
Piep piep piep, half 5 stond ie op 88 gr.
Uitgepakt en sap ff opgevangen. Daarna opnieuw ingepakt en even laten rusten.
Ondertussen een lekkere coleslaw gemaakt van spitskool, rode ui, bosui, de echte Duitse mayo!, wat zuurtjes en zoetjes en p&z.
Moet goed komen.
Resultaat volgt.
 
En klaar is t varkentje.
Na het pullen een sausje gemaakt van het sap, appelsap, worchestersaus, suiker, limoen en bbqsaus en er door geroerd.
Op een wit bolletje met de koolsla, heeeeereerluhk.



 
Terug
Bovenaan Onderaan