- Berichten
- 428
Wat een rotweer vandaag dus lekker onder de overkapping eens pizza maken met de nieuwe pizzaoven.
Het zou een pizza picante worden,tomatensaus,salami,ui,kaas en tabasco en olijven.
Na ongeveer 100 meningen gelezen te hebben over rijstijden,ingrediënten en weet ik wat al niet meer was ik het zat!
Bij de ah pizza 00 bloem gehaald met droge gist en gewoon het pakje gevolgd.
Na dit gevolgd te hebben de bastard aangestoken en de pizza gemaakt, de n toen…..begon de ellende.
Je pizza is licht van de pizza schep in de oven te krijgen dus scheurde in het midden.
Smaak was er absoluut en de bodem mooi krokant.
In de herhaling!nu de ring aan de kant gezet en alleen de steen laten liggen waardoor ik veel meer de ruimte had om de pizza van de schep te laten glijden.
Deze dus in z’n geheel op de steen wat als een overwinning voelde.
De bodem weer mooi krokant maar toch te weinig kleur aan t deeg.
Miste ook de sappen een beetje,net alsof de toppings niet echt hun sappen hebben kunnen afgeven.
Al met al een leuk experiment en ga t zeker vaker doen…..maar dan wel zonder de ring en alleen met de steen,de ring is perfect voor t draaispit dat wel.
Verwacht ook geen gigantische pizza,de schep laat het gewoon niet toe om een hele grote pizza te maken
Het zou een pizza picante worden,tomatensaus,salami,ui,kaas en tabasco en olijven.
Na ongeveer 100 meningen gelezen te hebben over rijstijden,ingrediënten en weet ik wat al niet meer was ik het zat!
Bij de ah pizza 00 bloem gehaald met droge gist en gewoon het pakje gevolgd.
Na dit gevolgd te hebben de bastard aangestoken en de pizza gemaakt, de n toen…..begon de ellende.
Je pizza is licht van de pizza schep in de oven te krijgen dus scheurde in het midden.
Smaak was er absoluut en de bodem mooi krokant.
In de herhaling!nu de ring aan de kant gezet en alleen de steen laten liggen waardoor ik veel meer de ruimte had om de pizza van de schep te laten glijden.
Deze dus in z’n geheel op de steen wat als een overwinning voelde.
De bodem weer mooi krokant maar toch te weinig kleur aan t deeg.
Miste ook de sappen een beetje,net alsof de toppings niet echt hun sappen hebben kunnen afgeven.
Al met al een leuk experiment en ga t zeker vaker doen…..maar dan wel zonder de ring en alleen met de steen,de ring is perfect voor t draaispit dat wel.
Verwacht ook geen gigantische pizza,de schep laat het gewoon niet toe om een hele grote pizza te maken
Laatst bewerkt: