- Berichten
- 416
Overtuigd door het mogen meegenieten van de PP van Marcel en gedwongen door thuis heb ik ook PP gemaakt.
Erg lekker, was nooit zo verzot op broodjes warm vlees, maar voor de PP maak ik graag een uitzondering
Eerst begonnen met een rub te maken, van dit forum, de basisrub van martijn:
Een procureur van 1 kilo bij de slager gehaald:
ingesmeerd met mosterd en daarna de rub:
Eitje op temperatuur gebracht en onder de overkapping gezet, konden we droog q-en:
09:15 115 - 09
10:30 120 - 47
11:15 110 - 57
12:30 110 - 65
13:00 110 - 69 (ingepakt in alufolie
14:00 115 - 74
14:30 110 - 81
15:15 120 - 89 klaar (en alvast een stukje geproefd, het rook nl. zo lekker de hele tijd
)
Gepuld met 2 vorken:
Samen met de koolsla van Dominique (erg lekker, thnx daarvoor) en de zelfgemaakte Carolina Mustard Sauce naar het recept van Noskos ww.bbq-nl.com (half appelstroop/half honing, geweldige saus, thnx Dennis) hebben wij genoten van ons 1e zelfgemaakte broodje PP.

Erg lekker, was nooit zo verzot op broodjes warm vlees, maar voor de PP maak ik graag een uitzondering

Eerst begonnen met een rub te maken, van dit forum, de basisrub van martijn:

Een procureur van 1 kilo bij de slager gehaald:

ingesmeerd met mosterd en daarna de rub:

Eitje op temperatuur gebracht en onder de overkapping gezet, konden we droog q-en:

09:15 115 - 09
10:30 120 - 47
11:15 110 - 57
12:30 110 - 65
13:00 110 - 69 (ingepakt in alufolie

14:00 115 - 74
14:30 110 - 81
15:15 120 - 89 klaar (en alvast een stukje geproefd, het rook nl. zo lekker de hele tijd


Gepuld met 2 vorken:

Samen met de koolsla van Dominique (erg lekker, thnx daarvoor) en de zelfgemaakte Carolina Mustard Sauce naar het recept van Noskos ww.bbq-nl.com (half appelstroop/half honing, geweldige saus, thnx Dennis) hebben wij genoten van ons 1e zelfgemaakte broodje PP.