- Berichten
- 108
Na ook hier veel goede verhalen over te hebben gehoord, deze sate's vandaag eens geprobeerd.
Vrijdagmiddag begonnen met de voorbereidingen:
Hierna een aantal varkenshazen in medaillons gesneden:
En in de marinade gedropt:
Om vervolgens tot vandaag te laten marineren.
Vandaag eerst de sate's op mijn indirecte rooster laten garen:
Om ze vervolgens nog even af te grillen op de grill grates:
Vervolgens op een bord met wat satesaus en wat kroepoek, en opgegeten:
Wat vonden we er van: lekkere malse sat? die niet droog is, maar ondanks dat er geen peper of sambal aan te pas komt, vonden wij hem toch nog vrij pittig, zou dit door de ketoembar kunnen komen?
Als dat zo is, doen we daar de volgende keer iets minder van in
Desondanks Danbras, bedankt voor het delen van je recept
Vrijdagmiddag begonnen met de voorbereidingen:
Hierna een aantal varkenshazen in medaillons gesneden:
En in de marinade gedropt:
Om vervolgens tot vandaag te laten marineren.
Vandaag eerst de sate's op mijn indirecte rooster laten garen:
Om ze vervolgens nog even af te grillen op de grill grates:
Vervolgens op een bord met wat satesaus en wat kroepoek, en opgegeten:
Wat vonden we er van: lekkere malse sat? die niet droog is, maar ondanks dat er geen peper of sambal aan te pas komt, vonden wij hem toch nog vrij pittig, zou dit door de ketoembar kunnen komen?
Als dat zo is, doen we daar de volgende keer iets minder van in
Desondanks Danbras, bedankt voor het delen van je recept