Beef en Steak

16 spareribs op de BBQ

Jeps, same here. Flink in de rub, heerlijk!
 
Dit is dus geen 3-2-1 methode. Zit hier veel verschil ik qua malsheid? Als je deze methode vergelijkt met de 3-2-1?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Bar-B-Que-Business zei:
Dit is dus geen 3-2-1 methode. Zit hier veel verschil ik qua malsheid? Als je deze methode vergelijkt met de 3-2-1?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

321 is malser.
 
Bar-B-Que-Business zei:
Dit is dus geen 3-2-1 methode. Zit hier veel verschil ik qua malsheid? Als je deze methode vergelijkt met de 3-2-1?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ik maak ze wel met de 3-2-1. Op de normale manier heb ik ze nog niet gemaakt. Maar bij mij voldoet 2-2-1 ook wel eigenlijk. Wel op lagere temperatuur als in de beschrijving natuurlijk.
 
Ik heb de ervaring dat ze juist meer smaak krijgen door ze een nachtje in de koelkast te bewaren en de volgende dag op te warmen!
 
Terug
Bovenaan Onderaan