Op advies van mijn slager de Bacon in gesmeerd met suiker en slagers zout en vacuum laten trekken en 10 weken in het donker maar niet in de koelkast.
Zo zag het er uit leek wel wat kleiner.
Lekker laten spoelen.
Laten drogen.
op de WSM.
Op de theperatuur letten is er bijna.
Zo moet het blijven rond de tachtig.
Gaat de goede kant op.
Volgens mij ben ik er.
Rusten.
Nou komt het meisje weer van pas want dat kan ik niet.
Klaar om op te eten of te bakken.
Commentaar van mij en mijn vrouw was zeer zacht en heeft een goede rook smaak.
Zo zag het er uit leek wel wat kleiner.

Lekker laten spoelen.

Laten drogen.

op de WSM.

Op de theperatuur letten is er bijna.

Zo moet het blijven rond de tachtig.

Gaat de goede kant op.

Volgens mij ben ik er.

Rusten.

Nou komt het meisje weer van pas want dat kan ik niet.

Klaar om op te eten of te bakken.

Commentaar van mij en mijn vrouw was zeer zacht en heeft een goede rook smaak.