Beef en Steak

10 pizza's op de kamado

Daar zie ik geen ronde staan.
Ik heb die biscotto, inclusief verzenden, 100€ betaald. 250 zou ik er nooit voor geven.

Wel echt heel content mee. Nooit een overhitte steen gehad. Steen op temperatuur krijgen, duurt wel even.
(Op termijn zal er hier waarschijnlijk ook wel een Ooni komen, puur voor het gemak)

Ooni of gelijkwaardig is als je vaak pizza bakt wel lekker om erbij te hebben. Bak ervaring is écht anders dan in een Q.

De vorm van de steen maakt toch niet uit zolang hij maar in de Q past én je ronde pizza er op past.
 
De verkoper waar ik hem besteld had zat in noorwegen en dat is geen eu.
De steen wordt in Italië gemaakt dus daar zou ik ook even kijken.
Anders Italiëplein op de site of even mailen.
 
Ik heb 2 jaar geleden ook lang zitten zoeken voor een passende biscotto steen.
Uiteindelijk een webshop in Zweden (wel EU) gevonden. (Inderdaad, een beetje rare omweg, van Italië via Zweden naar België)

Daar heb ik dus exact 100€ betaald, incl. verzendkosten. Ondertussen is de prijs wat gestegen, zie ik.

Wat ik nu zou doen, is een vierkante steen van min. 38cm kopen en deze met de slijptol/slijpschijf passend maken voor de kamado. (meer doen ze ook niet in Zweden)
 
Terug
Bovenaan Onderaan