- Berichten
- 695
Hoi hoi...
Nou vandaag dus 10 jaar forum lid.. op een ander forum..op de dag af. Veel leuke dingen gezien hier..en erg blij met bbq Nederland..
Nou.. genoeg emotioneel gedoe..nu tijd om te vieren.. en dan doen we iets speciaals..
Afgelopen zomer ben ik bij een boertje op het erf geweest.. deze man had volbloed embryo's uit Japan over laten komen... en hier op Nederlandse draagmoeders gezet. Hierdoor zou Je dus de volbloed ervaring moeten hebben..zonder de classificatie omdat de draagmoeders dus geen wagyu zijn..
Dit is hem dan.. 1 pichana.. met de draad mee gesneden, zodat de laatste snede op het bord haaks op de draad is.
Dit is de marmering..
Ik heb er aleen zout, peper en knoflookpoeder op gedaan..
Eerst even indirect tot 48 graden..
Blokje beuk er op.. en daar lagen ze dan..
Uiteraard hoort er bij een feestje een borrel..
Vandaag had ik gekozen voor de moscow mule.. een cocktail met Gingerbeer en vodka.
Na 30 minuten waren ze rond de 48 graden..
Nou.. de joe opstoken..en grill grates er op.. tijd voor een streepje.
En dan op een bordje..
En @mvrderksen.. dankjewel voor je leuke toetje..
Nou vandaag dus 10 jaar forum lid.. op een ander forum..op de dag af. Veel leuke dingen gezien hier..en erg blij met bbq Nederland..
Nou.. genoeg emotioneel gedoe..nu tijd om te vieren.. en dan doen we iets speciaals..
Afgelopen zomer ben ik bij een boertje op het erf geweest.. deze man had volbloed embryo's uit Japan over laten komen... en hier op Nederlandse draagmoeders gezet. Hierdoor zou Je dus de volbloed ervaring moeten hebben..zonder de classificatie omdat de draagmoeders dus geen wagyu zijn..
Dit is hem dan.. 1 pichana.. met de draad mee gesneden, zodat de laatste snede op het bord haaks op de draad is.
Dit is de marmering..
Ik heb er aleen zout, peper en knoflookpoeder op gedaan..
Eerst even indirect tot 48 graden..
Blokje beuk er op.. en daar lagen ze dan..
Uiteraard hoort er bij een feestje een borrel..
Vandaag had ik gekozen voor de moscow mule.. een cocktail met Gingerbeer en vodka.
Na 30 minuten waren ze rond de 48 graden..
Nou.. de joe opstoken..en grill grates er op.. tijd voor een streepje.
En dan op een bordje..
En @mvrderksen.. dankjewel voor je leuke toetje..