- Berichten
- 21.441
Dit jaar dan, heb natuurlijk wel eens vaker Pulled Pork gemaakt
.
Eergisteren de procureurs gerubt.
Gisteren op de barbecue
Temperatuur
Temperatuur was toch iets opgelopen, dus na vier uur
Insmeren en inpakken
Een dikke twee uurtjes later was de eerste al klaar. Even opengemaakt om de bark weer stevig te krijgen volgens de noskos methode.
De tweede was twintig minuten later klaar.
Na het uitwasemen en een uurtje rusten, het vlees uit elkaar getrokken (helaas geen foto).
Vanochtend uit de koelkast.
En keurig geportionerrd.
Bedankt voor het kijken.

Eergisteren de procureurs gerubt.
Gisteren op de barbecue
Temperatuur
Temperatuur was toch iets opgelopen, dus na vier uur
Insmeren en inpakken
Een dikke twee uurtjes later was de eerste al klaar. Even opengemaakt om de bark weer stevig te krijgen volgens de noskos methode.
De tweede was twintig minuten later klaar.
Na het uitwasemen en een uurtje rusten, het vlees uit elkaar getrokken (helaas geen foto).
Vanochtend uit de koelkast.
En keurig geportionerrd.
Bedankt voor het kijken.