- Berichten
- 342
Mijn vrouw had mie, broccoli en champignons en hoisin woksaus en vakanshaasjes gekocht. Ik werk onregelmatig en was vrij en de vraag of ik wilde koken. Het was lekker weer dus de varkenshaasjes gingen op de bbq.
De bbq ging op 110 graden. Varkenshaasjes werden ingerubt met de Tropical thunder van Smokey goodness. Hierin zit kurkuma,paprika, venkel, koriander, kaneel, Chili, zout, suiker en limoengras. Daarna indirect op de bbq tot 60-61 graden kerntemperatuur. Met 58 had ik ze nog ingesmeerd met hoisinsaus.
Terwijl het vlees op de Q lag had ik de mie gekookt. De champignons, uitje, 2 knoflookteentje en de 4 minuten gekookte broccoli lekker gewokt
Dit op een bordje met daaroverheen de getrancheerde varkenshaas. Welke in 45 minuten de temperatuur had bereikt.
Hoe lekker kan simpel zijn!
De bbq ging op 110 graden. Varkenshaasjes werden ingerubt met de Tropical thunder van Smokey goodness. Hierin zit kurkuma,paprika, venkel, koriander, kaneel, Chili, zout, suiker en limoengras. Daarna indirect op de bbq tot 60-61 graden kerntemperatuur. Met 58 had ik ze nog ingesmeerd met hoisinsaus.
Terwijl het vlees op de Q lag had ik de mie gekookt. De champignons, uitje, 2 knoflookteentje en de 4 minuten gekookte broccoli lekker gewokt
Dit op een bordje met daaroverheen de getrancheerde varkenshaas. Welke in 45 minuten de temperatuur had bereikt.
Hoe lekker kan simpel zijn!