Beef en Steak

Al doende leert men

Onno Krabshuis

Tondelzoeker
Berichten
2
Na het inmense fiasco om een HAMMER te bereiden, maar een paar kippetjes bereid, S6-vol.

Toen toch maar een workshop gevolgd bij https://www.passion4food.nl/ leuke leerzame middag met aansluitend de heerlijke gerechten opgepeuzeld.

Inmiddels wat meer bereid, quiche met spekjes en geitenkaas. Hele bloemkool geroosterd.

Met het hele gezin spareribs genuttigd met hele gezin 4 smaken volgens 3-2-1 methode.

Komend weekend Oosterse Buikspek, mooi stukje gekocht van 1½kg
1000031399.jpg
1000031389.jpg
1000031395.jpg
1000031388.jpg
1000031398.jpg
1000031391.jpg
1000031393.jpg
 
Ziet er allemaal heerlijk uit. Lust ik wel.
 
Welkom terug Onno!

Mooi dat je wat ervaring op hebt weten te doen via een workshop.

Persoonlijk vind ik beefhammer overraided en te gehyped. Tuurlijk kan je er wat lekkers van maken maar.. ja, niet de moeite.

Probeer de volgende keer geen nieuw topic te starten bij het onderdeel; Stel je voor
maar bijv bij high&fast / low & slow / asbak.

Ziet er iig lekkr uit!
 
Goed bezig Onno!
Ook in het BBQ leven loop je wel eens tegen teleurstellingen aan. Juist bij de bereidingen waar je veel van verwacht.
Shortribs kan je het ook slecht mee treffen is mijn ervaring.... Zag er mooi uit, rook heerlijk maar ik zit er nog op te kauwen :D

Buikspek zou ik (zeker ook) het weekend van de 30-31e doen. Tere ere van Baconday ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan