Beef en Steak

Daar ben ik weer!

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Beun
  • Startdatum Startdatum

Beun

Vuurmaker
Berichten
57
Hi allemaal,

Terug van weggeweest. Ik ben hier in het verleden actief geweest en sommige van jullie zullen mij wellicht nog wel kennen.

Helaas ben ik nu de badges en historie kwijt. Eigen schuld want ik liet mijn account verwijderen. Maar het vuurtje is weer opgelaaid en de bbq staat lekker elke dag aan. Hopelijk blijf ik weer lekker actief. De afgelopen tijd was nogal rumoerig op persoonlijk vlak.

Nu zijn we in rustiger vaarwater en heb ik ook weer enorm veel zin om te barbecueën en samen met jullie te kletsen.

Tot snel!
 
Gewoon verder grillen daar waar je bleef denk ik?
Badges en historie......., na een vreemde recentelijke periode met mondkappen ook alles achtergelaten na 20 jaar, blij om en nog steeds.
Soms maak je gekke dingen mee.
Weet niet of ik je welkom mag heten als Newbee, doe het toch.
Zomer of winter griller?, of beiden?
 
Gewoon verder grillen daar waar je bleef denk ik?
Badges en historie......., na een vreemde recentelijke periode met mondkappen ook alles achtergelaten na 20 jaar, blij om en nog steeds.
Soms maak je gekke dingen mee.
Weet niet of ik je welkom mag heten als Newbee, doe het toch.
Zomer of winter griller?, of beiden?
Dankjewel! Dankzij de overkapping kan ik zowel in de zomer als de winter lekker grillen.
 
Welkom (terug) Beun!

Fijn hé overdekt bbqen
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Hoi Beun,
welkom terug!
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Welkom terug, en badges zeggen niets over ervaring en plezier in het bbq-en
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Welkome back Beun!
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
welkom terug Beun hoe zat het met die pp van lam?
Dankjewel. Pulled lam was heerlijk in combinatie met een wit bolletje en coleslaw van Dominique. Vrij simpel om te maken ook.
 
Helaas ben ik nu de badges en historie kwijt.
Hoi Beun!
Fijn dat het vuurtje weer is gaan kriebelen. Mooi excuus om al die badges nog eens te halen met je lekkere kookkunsten.
 
Hoi Beun!
Fijn dat het vuurtje weer is gaan kriebelen. Mooi excuus om al die badges nog eens te halen met je lekkere kookkunsten.
Zeker waar. Alhoewel ik er bijvoorbeeld wel achter ben dat een Beer Can Chicken niet voor ons is. Wij vinden deze bereiding minder lekker dan even indirect en daarna afgrillen.

Dus deze keer geen badges maar minstens even lekkere gerechten 😁
 
Terug
Bovenaan Onderaan