- Berichten
- 32
Mijn naam is Dick – sinds mei trotse bezitter van een Grill Guru Large. Na menig kampvuurtje op een skottelbraai ben ik nu vol gas (of eigenlijk: vol rook) gegaan voor het echte werk: Low & Slow. Denk aan brisket, pulled pork en andere happen waarvoor je geduld moet hebben... én honger.
Kleine domper: m’n barbecue staat in de buitenlucht en is dus helaas niet regenproof. Dus ik wacht met aansteken totdat de zon zich laat zien – of in ieder geval niet verstoppertje speelt achter stortbuien.
Ik ben nog een groentje in de rookwereld, maar speur fanatiek het web af op zoek naar recepten, sauzen, rubs en geniale DIY-trucjes. Zo kwam ik ook op dit forum terecht – en dacht: waarom lurken als je ook mee kunt praten?
Kortom, ik meld me bij de club – met honger, nieuwsgierigheid, en een lichte obsessie voor vlees met een rookrandje.
Kleine domper: m’n barbecue staat in de buitenlucht en is dus helaas niet regenproof. Dus ik wacht met aansteken totdat de zon zich laat zien – of in ieder geval niet verstoppertje speelt achter stortbuien.
Ik ben nog een groentje in de rookwereld, maar speur fanatiek het web af op zoek naar recepten, sauzen, rubs en geniale DIY-trucjes. Zo kwam ik ook op dit forum terecht – en dacht: waarom lurken als je ook mee kunt praten?
Kortom, ik meld me bij de club – met honger, nieuwsgierigheid, en een lichte obsessie voor vlees met een rookrandje.
Laatst bewerkt: