Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Het was aan de mottig warme kant afgelopen zaterdag.
Toch een bijdrage proberen te maken voor de fotagame "Latin Fiësta"
Kalfspicanha:
Kalfspicanha gerubt met een spaanse kruidenmix. In de kern een mis van tuinkruiden, waaronder estragon.
In folie gewikkeld en een nachtje in de koelkast.
Picanha bij de dome temp van 120 C op de BGE en aangevuld met olijven rookhout. 45 min laten roken tot een kerntemp van 48 C.
Na een kleine rustpauze licht gegrild tot een kern van 53 C.
Paprika's voor de romescosaus geroosterd
Aardappeltortilla:.
Aardappelschuifjes 10 min voorgekookt. Groentenmix en...
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.