Beef en Steak

Want some beef?!

 

Dagobert

Vuurmaker
Berichten
74
Na alle catchy en pun intented titels kan ik natuurlijk niet achter blijven 😁

Vandaag stond op het programma, pulled beef!
Stond op de to do bbq list en ik ben echt gek op beef.

Gisteren avond al in de rub gezet, lichtjes geïnjecteerd met runderbouillon en vanochtend om 11 uur lag die erop.

Om half 7 was de temperatuur 91 graden en kon ik er zonder weerstand door heen prikken. 3 kwartier laten rusten en toen had ik gewoon honger!

Zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar! Eet de rest van de week ook pulled beef😜 De beste raad is voorraad zeggen we dan maar. Hierbij de foto's!
1000027425.jpg
1000027464.jpg
1000027465.jpg
1000027466.jpg
 
You talkin' to me?!
 
Lekker hoor en wat een heerlijk vooruitzicht voor de komende week. Welk stuk van het edele rund heb je gebruikt?
 
Lekker hoor en wat een heerlijk vooruitzicht voor de komende week. Welk stuk van het edele rund heb je gebruikt?
Zeker waar 😎 Ik heb de sukade gebruikt.
Voor de eerste keer een goed resultaat.
Zal qua bereiding niet veel schelen met een Chuck. Wellicht meer stall in temperatuur?

Vond de sukade wel al erg smakelijk! Zeer zacht.
Geen idee hoe een Chuck smaakt...
 
Terug
Bovenaan Onderaan