- Berichten
- 2.884
Van kamado’s de kleinste even uit proberen met een echt gerechtje dan frikandel en hamburger.
Mooi stukje zalm gehaald van 150 gram .
Deze de huid afgesneden en in de lengte half doorgesneden tot bijna op het einde.
De zalm in gesmeerd met meggle kruiden boter (deze eerst zacht laten worden) .
De zalm opgerold en omwikkeld met 2 stukjes buikspek.
Touwtje eromheen en rondom in een allround rub gezet .
Op de egg een rond schijfje van cederhout om te roken en een paar stukjes tussen de kolen door voor de eerste rook . ( schijfje komt later opgang). Bij 40 graden hem nog een glace gegeven.
Op het eind nog wat peterselie en dille er over gestrooid.
Zalmpje was echt heerlijk en de garing perfect. De kleine is wel een blijvertje
.
Mooi stukje zalm gehaald van 150 gram .
Deze de huid afgesneden en in de lengte half doorgesneden tot bijna op het einde.
De zalm in gesmeerd met meggle kruiden boter (deze eerst zacht laten worden) .
De zalm opgerold en omwikkeld met 2 stukjes buikspek.
Touwtje eromheen en rondom in een allround rub gezet .
Op de egg een rond schijfje van cederhout om te roken en een paar stukjes tussen de kolen door voor de eerste rook . ( schijfje komt later opgang). Bij 40 graden hem nog een glace gegeven.
Op het eind nog wat peterselie en dille er over gestrooid.
Zalmpje was echt heerlijk en de garing perfect. De kleine is wel een blijvertje
