Beef en Steak

Even voorstellen

roygrill

Tondelzoeker
Berichten
3
Hallo allemaal. Ik ben nieuw op dit forum. Heb een Grill Guru Large aangeschaft en heb er enorm veel zin in. Heb normale bbq-ervaring, maar dit is mijn eerste kamado. De kwaliteit bevalt me op het eerste oog goed en ga deze week meteen flink beginnen met buikspek en spareribs.

Ik hoop dankzij dit forum veel te leren en inspiratie op te doen. Alvast bedankt iedereen.
 
Hey Roy Welkom bij het genootschap!
Buikspek en ribs klinkt als een smakkelijke manier om de kamado in te luiden 😁.
Ik zou beginnen met ribs aangezien buikspek nog effe op hogere temp moet, dat zou ik de eerste keer niet doen, misschien nog een lekker kippetje ook? Die hoeft ook niet zo heet.

Lees effe het gedeelte over je kamado inbranden
 
Welkom Roy, veel plezier hier
 
Welkom, veel plezier!
 
Hey Roy Welkom bij het genootschap!
Buikspek en ribs klinkt als een smakkelijke manier om de kamado in te luiden 😁.
Ik zou beginnen met ribs aangezien buikspek nog effe op hogere temp moet, dat zou ik de eerste keer niet doen, misschien nog een lekker kippetje ook? Die hoeft ook niet zo heet.

Lees effe het gedeelte over je kamado inbranden
Thanks voor de tip! Had voor buikspek een receptje gevonden op de YouTube van BBQ Experience, waarbij 150gr het maximum was. Die wilde ik volgen, omdat ik inderdaad niet hoog wil de eerste 3 a 4 keer.

Kip klinkt ook top zeg. Receptje in gedachten?
 
Welkom Roy. Veel plezier hier!
Er zijn buikspek gerechten genoeg die alleen low en slow gemaakt worden.
Dus kijk vooral of je dat lekker lijkt.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Welkom Roy, Mooie inbrandrecepten., Zo snel moegelijk vies maken dat ding ;-)
 
Hoi Roy,
Welkom bij het Genootschap.
Wij hebben hier ook een vrij uitgebreid receptendeel tot ieders beschikking;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan