Hallo allemaal,
Tot nu ben ik gewoon gewend om rechttoe en rechtaan op een open betonnen bbq te gebruiken. Gewoon de standaard dingen klaar te maken. Afgelopen december tijdens black friday een Weber master-touch premium gekocht met 50% korting. Die ik binnenkort in elkaar ga zetten, nog geen tijd voor gehad helaas. Ben ook niet gewend van huis uit om te bbq in de winter, behalve saté op Indische wijze gemarineerd op een elektrische bbq in de keuken of eettafel haha.
Hoop veel trucjes en tips te leren hier om mezelf meer kundig te maken!
Vriendelijke groet Geoffrey
Tot nu ben ik gewoon gewend om rechttoe en rechtaan op een open betonnen bbq te gebruiken. Gewoon de standaard dingen klaar te maken. Afgelopen december tijdens black friday een Weber master-touch premium gekocht met 50% korting. Die ik binnenkort in elkaar ga zetten, nog geen tijd voor gehad helaas. Ben ook niet gewend van huis uit om te bbq in de winter, behalve saté op Indische wijze gemarineerd op een elektrische bbq in de keuken of eettafel haha.
Hoop veel trucjes en tips te leren hier om mezelf meer kundig te maken!
Vriendelijke groet Geoffrey